Szállítási információk

Szállítási információk

 

1. Az alábbi szállítási és átvételi módok közül választhatsz:

1.1 Futárszolgálat
A kiszállítás Magyarország területére korlátozódik. Amennyiben külföldre szeretnéd szállítani a megvásárolt termék(ek)et, úgy vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal. ugyfelszolgalat@kinva.hu

 

 

1.2 Személyes átvétel

2.

2.1. Futárszolgálat

2.1.1. Ha megrendelt, normál méretű (nem túlméretes) csomagodat az általad megadott címen szeretnéd átvenni, akkor a pénztár oldalon válaszd a „Házhozszállítás” szállítási módot.
Ha a házhoz szállítást választod, akkor a csomagodat a futárszolgálat kollégái, a rendelést követő 2 munkanapon belül kiszállítják az általad megadott címre.
A futárszolgálat háromszor kísérli meg a kiszállítást. Ha az 1. kézbesítés sikertelen volt, a futár értesítőt hagy hátra. Ha a címiraton látható a címzett telefonszáma, a futár egyeztet az újabb kézbesítés helyéről és idejéről a címzettel. A következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. Ha a 2. kézbesítés is sikertelennek bizonyul a küldemény letétbe kerül.

-Kiszállítás ára – 1.450 Ft
-Ingyenes szállítási limit – 20.000 Ft kosárértéktől

 

 

2.2. Személyes átvétel
Lehetőséged van megrendelésedet akár azonnal, egyéb költségek nélkül átvenni várdombi műtermünkben. Rendeld meg a terméket a weboldalon, fizesd ki bankkártyával és már jöhetsz is érte.
Fontos, a visszaigazoló e-mailben található rendelésazonosító szám alapján tudjuk beazonosítani a rendelésedet, így azt kérlek készítsd elő.
Személyes átvételre előzetes időpont egyeztetés útján van lehetőséged a megrendeléstől számított 2 héten belül, az alábbi címen és időpontokban:

Cím:
7146. Várdomb, Kossuth u. 11.

Tel: +36 30 847 4018‬

 

 Szállítási Információk letöltése